Бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви официално, че ще вземе

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков обяви официално, че ще вземе
Коментари Харесай

Тодор Батков купува акции на Левски

Бившият притежател на Левски Тодор Батков разгласи публично, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към предприемачи и известни левскари по време на формалното разкриване на бизнес клуб " Левски " със съучредител актуалният мажоритарен притежател на " сините " Наско Сираков, написа " 24 часа ".

" Никой не е по-голям от Левски, сподели Тодор Батков след срещата. И го повтори на няколко пъти при въпроси за разделянето в клуба.

" Оформя се комисията по нарастването на капитала, което беше гласувано на общото заседание на Левски. Беше отправена поканата искащите да се включат. Аз съм акционер, само че ще си взема пакет от тези акции ", съобщи юристът. Не разкри тъкмо какъв брой огромен акционер би станал с новия пакет, само че сигурно щял да помогне и по този метод.

" В каква степен това сдружиние ще помогне, в този момент е мъчно да се каже, само че името и марката Левски обединява доста хора. Беше стартирано, че ще стартира и дейна работа измежду българи в чужбина, последователи на Левски - в Щатите, в Англия... Като цяло `продължаваме напред ", добави Батков.

" Няма разлика сред това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки обстановката от последните седмици, никой не е по-голям от Левски. Нашата задача като последователи е да продължим да загърбваме разногласията и нервите и да вървим напред в името на Левски, сподели още той.

Единствен Батков приказва след формалното разкриване на бизнес клуба. Официална информация се чака до десетина дни. Към момента е ясна тази, записана в учредителния протокол.

На 25 март бе учредено съдружие ``Бъдеще за Левски - Бизнес Клуб``. Сред учредителите му са Наско Сираков, Даниел Боримиров, представителят на генералния спонсор в Надзорния съвет на Левски Венцислав Димитров, Борислав Георгиев - юридически консултант на Сираков по въпросите с нарастването на капитала на футболния клуб и Вяра Великова - представител на фондация " Спорт в България ".

В устава на сдружението е записано, че измежду задачите му е " да подкрепя „ Професионален Футболен Клуб Левски “ в изплащането на отговорностите му към НАП; Да поддържа и финансира при потребност „ Професионален Футболен Клуб Левски “ по отношение на развиването на спортно-техническата, маркетинговата и административната активност на спортния клуб, както и да взе участие като акционер в него като закупи акции, според решение на управителния орган и да основава нови благоприятни условия и търговски партньорства за своите членове ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР